Myslite na pozitívne stránky ženy

ké a druhé také a prečo niektoré ženy vedia, čo chcú a niektoré na to nevedia prísť celý život, je jasné, že to možno nie je niečo, s čím by ste vedeli naozaj pracovať a čo vás posunie.

žena

Myslite na pozitívne stránky ženy

Ženy je veľmi ťažké pochopiť. Túto vetu ste už určite počuli už miliónkrát a miliónkrát ste sa s ňou stotožňovali a aj ste ju určite veľmi veľakrát odsudzovali. Je jasné, že niekedy veci nie sú jednoduché a nedá sa na to pozrieť len z jedného uhla pohľadu. A práve preto by ste sa mali zamerať na to, čo je pre vás skutočne dôležité a ako chcete, aby vás ľudia videli a vnímali. Nie je to jednoduché, to je pravda a asi budete mať veľmi veľa ráz pocit, že za to vlastne ani nestojíte, ale verte tomu, keď vám hovoríme, že máte na všetko, na čo sa len pozriete. Pretože ste žena, dokonca máte veľmi vysoké privilégium na to, aby ste sa dokázali popasovať s každým problémom a to je niečo, čo vám nedokáže dať naozaj žiadny muž, aj keby sa veľmi snažil. Musíte byť sama pre seba kráľovná a nič nie je dôležitejšie ako práve to. Ale na to ste už určite dávnejšie prišli aj sama, no nie? Len potrebujete niekoho, aby vám to neustále pripomínal, pretože či chcete, alebo nechcete, skutočne na tom záleží. Malo by na tom záležať a keď si na tom budete zakladať, tak je jasné, že to aj sama veľmi rýchlo pochopíte.

svoboda
 
Byť ženou je niečo, čo je pre mnohé z nás veľmi ťažké. Chceme, aby veci išli podľa nášho plánu, ale veľmi často nemáme ani len tú najmenšiu predstavu o tom, aký je ten náš plán a čo od života chceme a očakávame. Áno, asi to nie je nič, čo by malo byť pre nás prioritou a taktiež to nie je nič, na čo by sme mali byť hrdé, ale predsa len. Nie je fajn, keď na to konečne prídete? A na ten pocit jednoznačne nemá nič, čo je vo vašom okolí, tým si môžete byť skutočne istá. Zamerajte sa na to, čo chcete a sami veľmi dobre uvidíte, prečo to stálo za všetko trápenie. Byť ženou možno nie je celkom jednoduché, ale určite je to niečo, čo budete milovať a čo vás bude vždy posúvať ďalej. A to za to predsa len stojí, no nie?